Ledig tisdag!

Så skönt med en dag hemma, helt utan tider att passa!
 
Började med att rida Odessa. Jag red henne på vändplanen och tränade start, stopp och vändande tygeltag, och att trava på volt! Man kommer mer och mer till ridning på henne och det är verkligen roligt! Sen hem igen och red Clarinett på banan. Hon var jättefin när jag började, och även de första sprången men sen blev hon okoncentrerad och flamsig, men enligt Nisse som satt på pass ovanför gården så var det rådjur i skogskanten. Jag red i alla fall en övning med ett litet räcke ur galopp, ner till trav och en volt över bommar, sen galoppfattning och avslutade med ett räcke. Galoppfattningarna var jättebra men Clarinett tyckte nog att hindren var för små för att behöva bry sig om och rev en del.
 
Sen red jag Szum lite, efter två-tre veckors uppehåll, i dag joggade vi mest för att komma igång men han känns fräsch i alla fall. Avslutade med att ta Chokladen i lina för att se hur hon såg ut efter hovbölderna, och nu ska vi göra ett nytt försök att sätta igång! Förra gången kom ju två hovbölder i vägen.. Sen släppte jag ihop Chokladen och Clarinett i en ny hage med mer mat.
 
Eftermiddagen ägnades sen åt lite pyssel inför hösten. Mockade ur det sista ur boxarna, plockade ner alla tillfälliga och provisoriska hagar på gården, plockade ner en del av en av sommarhagarna, klippte gräsmattan och slog lite ogräs. Sen mat, betalade lite räkningar och sen äppelpaj till kvällsfika. I morgon är det ridskola igen, blir spännande!
 
Clarinett verkade nöjd med den nya hagen! Hon ser lite galen ut på den här bilden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0