Hemmatisdag!

Igår hade jag en dag med hemmapyssel och det var så skönt! Tycker att jag i alla fall fick en hel del gjort, fast såklart mycket kvar att göra...
 
Jobbade först Lilla Grå i töm, hon är fortfarande skolös men banan är ju mjuk, men hoven är inte så fin så det går nog inte få på någon sko än tyvärr. Så hon får nog vila ett tag till är jag rädd. Sen red jag Odessa på banan. Är ju första riktiga ridpasset på banan för henne eftersom vi hållt till ute i skogen, och det gick jättebra. Jag kunde byta varv i trav och trava över bommar! Avslutade med att skritta ut Szum i skogen hemma, där han fick styra runt träd och lyfta på benen, innan jag tvättade ur boxarna. Som vanligt i sista minuten innan de ska börja användas igen men nu är det gjort.
 
Efter mat, spagetti och köttfärssås, så red jag och Elise ut med Gandalf och Clarinett, Gandalf var pigg och laddad men Clarinett sprang lugnt och fint som en liten prinsessa! Sen bytte jag omslag på Chokladen innan jag mockade lite åt Nisse, städade och gjorde en äppelkaka!
Odessa på banan!
 
Och en trött Holger som somnade sittandes igår kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0