Eftermiddags promenad!

Den här veckan är lite annorlunda, i dag när jag skulle ha varit ledig så jobbade jag några timmar och i morgon när det är fredag och jag brukar jobba så ska jag vara ledig.
 
Började morgonen med att fånga in några av Nisses hästar som var på vift, tyvärr var inte hagen jag satte dom i riktigt hel (vilket jag inte hade koll på) så några timmar senare hade Nisse fått rycka ut från älgjakten ändå. Sen jobbade jag några timmar medan vi hade besök av någon kvalitetskontrollant från Ica.
 
Slutade vid lunch, fikade och red sedan ut en sväng med Clarinett. Och avmaskade ett gäng hästar imnan mat och så eftermiddagens stora utmaning, nämligen att leda ner Räkan och Wasabi från betet ner till Nisses stall. Det låter lite riskabelt att gå med sto och löst föl ett par kilometer, och lite nervös var jag, men det gick jättebra. Wasabi höll sig till mamma, och Räkan är ju så cool (men hon tyckte att grannens islänningar var läskiga...) och alla bilister körde så lugnt förbi oss. Blev en rask promenad för mig och sen en kopp kaffe och i väg på en lektion. Nu är det tidig kväll, Nisse sover redan, för klockan är ställd omänskligt tidigt i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0