Busfrö!

Helt plötsligt är det riktigt varmt ute, speciellt nattetid har det ju knappt varit så här varmt på hela sommaren, tyvärr regn men ändå skönt. Långkalsongerna är undanlagda igen!
 
Efter jobbet så hjälpte jag Nisse att ta hem några rymlingar, han har några ston som behöver banta men som rymmer så fort det blir lite mat i hagen -väldigt opraktiskt! Och sen middag innan jag kom hem till nästa överraskning, nämligen två hästar på gräsmattan! Clarinett hade antingen blivit less på att deras höbal är slut och de "bara" har bete och potionsfodras, eller ramlat ut ur hagen av annan anledning. Men eftersom hon inte fick med sig någon av sina kompisar så har hon busat runt på gården tills hon fick sällskap av en häst från en amnan hage! Jag är glad att de inte hade lämnat gården i alla fall... Clarinett är på ett riktigt bushumör just nu och hittar på en massa hyss!
 
När ordningen var återställd och hagarna lagade så red jag Clarinett. Eftersom det inte verkade saknas energi så blev det galoppintervaller i skogen! Förutom en läskig eldplats på skogsvägen, som hon tvärnitade vid och försökre skrämma genom att blåsa men den rörde inte en min, så var hon väldigt trevlig att rida i alla fall. Sen jobbade jag Szum i töm, han var riktigt fin, innan ost och kex till kvällsfika. Ny Icadag i morgon!
 
Framskrittning mot skogen och galoppjobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0