Fredag den 13:e!

Vilken dag det blev, eller egentligen mest kvällen...
 
Jobbade först på Ica där det var ovanligt högt tempo för att vara en fredag mitt i månaden. På kvällen var jag på hugget för att rida men blev lite störd i det.. Först visade det sig inte vara någon ström på unghästarnas hage, och givetvis kunde jag inte hitta strömmätaren.  Löste problemet tillfälligt genom att ta in Lemonaden. Senare på kvällen hittade jag mätaren och misstänker nu att själva aggregatet är trasigt.
 
Nästa upptäckt var en massa vatten i pannrummet! Det rann ur ett rör som det inte ska mer än droppa ur. Typiskt att sånt ska hända när Nisse är borta, en annan granne hjälpte mig och fixade felet. Yroligen hade jag fått in luft i systemet och elementen som gjorde att det blev fel tryck i systemet och  expansionkärlet skog till. Ungefär så...
 
När jag väl kom igång med ridningen så red jag Clarinett på banan. Fokus på att hon skulle spåra och vända med ytterbogen, tack Jens och tack tömkörningen i onsdags. Riktigt fin korta stunder! Szum fick gå i töm för då var energin slut, och sen avslutade jag hemma med att pyssla med Dajmen som i kväll har haft schabarak på sig! Nu har alla hästar och hundar fått mat så nu kan jag sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0