Första snön!

Idag kom vinterns första snö! Ett tunt, tunt lager låg i morse och sen dalade det ner några flingor under förmiddagen som gav riktiga vinterkänslor! Tyvärr var det mesta borta vid lunch.. 
 
Jag började med att tömköra Chokladen, styrde runt träd i skogskanten, fortsatte med att jobba Szum i töm i en av hagarna innan jag och Elise red ut med Lobelia och Gandalf. Det var riktigt kallt om fötterna så det är helt klart dags att leta fram vinterkläder och yllesulor!
 
Sen jobbade jag även Lilla Grå i töm och avslutade med Lemonaden som i dag fick prova tömkörningsgjorden. Var lite orolig att den skulle ge rejält sadeltvång, pfta brukar dessa gjordar vara värre än sadeln, men hon spände sig lite bara. Så jag longerade lite med gjorden och sen testade jag lite med tömmarna och påbörjade tömkörningen med henne, det känns faktiskt riktigt roligt!
 
Efter hästarna var klara så plockade jag ner det sista på sommarhagen, innan jättegod fläskfilégryta till middag och en lugn kväll hemma. Jag behövde verkligen det, det känns som det är något jobb jämt, även om det ändå blev lite kontorsjobb...
 
Från dagens tur på Lobelia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0