Borttappat inlägg!

Men vart tog mitt inlägg som jag skrev igår vägen? Det är ju helt borta! Har nog typ aldrig hänt förut...
 
Jag hade nog inte gjort så mycket roligt ändå... Jobbat på Ica, lönefredag igår, ridit lite på kvällarna. I torsdags red jag Clarinett lite inför helgens träningar, och skrittade Lobelia. På banan, inte jättekul att skritta 45 minuter på banan, men jag ville inte bege mig ut ensam i mörkret med alla timmerbilar som går nu, så vi roade oss med att sjunga i regnet! Igår jobbade jag Szum i töm först och sedan longerade jag Lemonaden. 
 
I dag började jag med att rida Lilla Grå lite på banan och skrittade Lobelia i skogen. Sen dusch, ombyte och i väg på dop! Jättefin ceremoni i kyrkan och sedan god mat i sockenstugan, efter maten ett kakbord som jag inte sett maken till på någon buffé tidigare, och allt hembakat! Nu hade jag inte tid att gå igenom det helt utan jag smet i väg för att åka på dressyrträning med Clarinett. 
 
Vi var i ett nytt ridhus, men red för Sara som vanligt, och där var det många speglar och i dessa speglar en jättefin häst som tog allt fokus av Clarinett. Jag fick jobba med att få henne att fokusera på mig i stället, och när vi kom dit är hon ju så jäkla fin! Hon kändes väldigt fräsch och rörlig, men chaffören blev trött alldeles för fort! 
 
Nu är vi hemma igen och det är bara att ladda om för ny träning i morgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0