Vintertisdag!

Riktig vinter är verkligen perfekt för att träna och jobba hästar, även om motivationen var ganska låg i morse när termometern hisade på -14. Men det gav sig snabbt när jag  kom igång, runt 10 minusgrader och snöande mest hela dagen och inte har jag frusit!
 
Började med att jobba Clarinett och Choklad i töm. Clarinett fick gå mycket galoppjobb och det behövdes nog för hon visade på både en del åsikter och överskottsenergi. Chokladen börjar släppa i tömkörningen och höger varvet ser äntligen bra ut, så framöver blir det nog lite mer ridutbildning i stället. Har inte tyckt att det varit så stor mening med det innan tömjobbet har känts bra.
 
Sen red jag Lilla Grå och Lobelia. Lilla Grå har inte gjort travjobb på några veckor men kändes bra och Lobelia känns fin i traven men släpper inte riktigt i galoppen men det kommer nog ju mer hon jobbas. Sedan lite annat pyssel innan mörkret. Har tagit ner det sista av hagen som skulle ner, plockat in utemöblerna och satt upp en lampa på lösdriften hos stona. Fast egentligen skulle det vara två lampor men det var inte så lätt som kag hade tänkt mig, får ha hjälp med dem sista lampan. Men jag har ju hållt på ett år med att få upp lamporna så det är knappast någon panik.
 
Paus med städning, mat, kaffe och lite soffhäng innan jag gjorde kvällspasset med longering av Zebbe. Mycket energi i dag, men vi longerade med båda stigbyglarna nere. Nästa steg är longering utan kapson och börja på tömkörning, och så börja insittningen såklart! Lite kaffe och glass sen innnan duschen och sängen!
 
Liten Grå i dag!
 
Och Zebbe efter sitt pass. Blev lite häftigt ljus på den här bilden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0