Vintersol!

I dag har det varit en riktigt fin vinterdag, nästan som sportlovsväder men med mindre snö då. Men solen lyste och värmde till och med lite, synd bara att den går ner så tidigt....
 
Det var lite segt på morgonen men jag fick lite energi av solen så det blev lite gjort ändå. Började med Chokladen som jag red lite på banan, vi skrittar ju än och fokus ligger på att hon ska förstå start och stopp, och styrning. Sen red jag Lobelia, vi skrittade ut i skogen som uppvärmning och red sedan på banan. 
 
Jag red även Lilla Grå som inte alls var förtjust i underlaget, red lite sidvärts i skritt men sen styrde vi runt träd i skogskanten och red lite runt gården i stället. Zebbe "longerade" jag, i skritt alltså. Han tar inte riktigt proo än, det går bra så länge han är nära mig men  ör volten blir större så fungerar det sämre, han kanske har ludd i öronen? Underlaget är inte tillräckligt bra för att jag ska våga sätta högre hastigheter på honom när inte stoppet fungerar. Men det kommer och han behöver ändå lite tid att komma in i rutiner och allt annat som också är nu i början. 
 
Sen plockade jag ner en del av sommarhagen bakom gästhuset, det ska köras virke där i vinter så hagen måste ner, och nu är det bara hälften kvar! När mörkret kom så blev det i stället middag, älgkalv och klyftpotatis  (lyxigt på en tisdag!) och ett par timmars soffhäng innan jag gjorde nästa ryck. Jag red sen Clarinett ett lätt dressyrpass innan intag av hästar, några fakturor skrivna och nu sova! Ny dag i morgon!
 
Fin dag i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0