Tvååringarnas afton!

När jag kom hem från Ica så var det mörkt, fruset och kallt, och motivationen var inte på topp. Men jag gjorde ändå ett ryck med tvååringarna.
 
Lemonaden fick träna med tömkörningsgjorden och i dag var det ingen reaktion alls! Sen testade vi lite med tömmarna och hon börjar förstå vad det handlar om, tömmarna är hon inte alls brydd på. Sen pysslade jag lite med Zebbe, som ju kom hit i onsdags. Borstade, testade utrustning, en sadel att börja med, tränset som han hade med sig och kapson. Sen fick han jobba lite utanför boxarna med att gå på volt runt mig i skritt och stanna och starta. Han får så här långt högsta betyg i uppförande! Jag minns med fasa hur Clarinett var att göra i ordning i den åldern, man fick ju mer eller mindre sadla i farten, de har ju samma mamma men verkar som tur är inte så lika på just det. Sen var ju Clarinett otroligt snäll att rida in annars, men helt utan tålamod att stå stilla. 
 
Lite fredagsmys med julmust och ostbågar innan jag somnade i soffan som vanligt....
 
Zebbe är en väldigt snygg kille, och supertrevlig verkar han också. Jag har fått ett riktigt bra första intryck av honom!
Halsremmen som han har använder jag på alla unghästar och stökhästar. De provar nästan alltid någon gång att backa, kasta sig eller komma lös och det är då viktigt att ha grejer som håller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0