Snöyra!

I dag har det toksnöat nästan hela dagen och äntligen börjar det bli ett snötäcke. Det gillar jag för i vinter hoppas jag på mycket snö att träna hästarna i och rida in unghästarna med! 
 
I morse red jag Lobelia i snöyran innan jobbet, det blåste och snöade så man knappt såg något. Trots att vädret och stök i hagen bredvid banan tog lite av hennes fokus så gav hon en fantastisk ridkänsla i dag! Hon kändes väldigt loss och genom kroppen vilket jag lite tackar gårdagens tömjobb för!
 
Efter jobbet och middag så var det lite segt att komma igång men till slut så hade jag jobbat Lilla Grå och Chokladen i töm. De båda hade lite överskottsenergi att göra av med! Chokladen är så rolig för hon är verkligen en kopia av Räkan! När det blir lite jobbigt eller hon inte förstår så gör hon precis lika som Räkan brukade göra, hon backar, snurrar på huvudet på samma sätt och har precis samma minspel! Väldigt fascinerande, och jag har inte sett någon annan häst med samma beteende, men hur kan dom ärva sånt så exakt? 
 
 
Lobelia i snöyran i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0