Snöfall!

Så i kväll kom det äntligen snö och allt blev ljust och fluffigt! Hoppas att den stannar men det ser inte ut så på prognosen tyvärr.
 
Först ut i dag var Chokladen som jag tömkörde runt träd och i skogen, hon tycker verkligen att det är jobbigt att vända runt träd så vi tjatar på med det! Sen fick även Lilla Grå gå i töm i en av sommarhagarna, men det var inte så bra underlag så det blev mest lite jogg. 
 
Zebbe satte jag på utrustning och tog upp på banan, där tränade vi precis som igår att gå på volt runt mig i skritt, och start och stopp. Dessutom fick han spana lite på allt och gå över bommar. Sen kom Linda och vi skrittade ut med Clarinett och Rabea, innan jag avslutade med att rida Lobelia. Även hon fick styra lite runt träd i skogen som uppvärmning. 
 
När jag var klar i stallet så var jag kall och frusen samtidigt som snön hade börjat falla, så lite glögg passade perfekt att värma sig med! Sen blev det tacomiddag och resten av kvällen ägnades åt bokföring. För att få det lite roligare så drack jag lite vin till, undrar om det är därför det finns ett fel som jag sen letat i några timmar? Förhoppningsvis hittar jag felet i morgon!
 
I dag är det Chokladens dag, tur att jag har en alldeles egen Choklad!
 
Zebbe på banan i dag!
 
Snön började falla när jag red Lobelia och nu några timmar senare så ligger ett mjukt täcke överallt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0