Snart advent!

Gårdagen var intensiv i vanlig ordning!
 
Jag började med att rida Chokladen. Longerade först och skrittade sedan på banan, nu börjar det kännas som det är dags för nästa steg med henne med uteritter och travjobb. Jag har tagit det väldigt lugnt med henne med tanke på att hon var spänd i våras när vi höll på. Sen longerade jag Zebbe, stona i hagen bredvid banan var publik och han visade upp sig och sin fina trav ordentligt! Tror att han gillar att showa! Sen tränade vi med pallen och han verkar mest tycka att det är roligt och mysigt när jag klänger och hänger på honom!
 
Där någon gång dök Elise upp och hon hjälpte mig att hänga på Lemonaden, hon var avspänd i dag och jag kunde vifta med benet när jag stod i stigbygeln så nästa gång kan jag nog sitta upp! Och sen red vi ut med Clarinett och Gandalf, vi red en skogsväg med snö och jättefint underlag (men isväg på väg dit tyvärr). Hästarna kändes laddade men vi travade mycket för att trötta ut dom, Clarinett gjorde ett bakutsprång efter att Gandalf snubblat till i övrigt höll dom sig bra på mattan!
 
Sen kom en familj och hälsade på Lobelia och provred, men min katt Baloo var säker på att det var honom de skulle hälsa på... Efter de ridit, vilket gick bra, så blev det lättlagad middag eftersom Nisse inte var hemma och sen bak av lussekatter! Det börjar dra ihop sig mot advent!
 
Chokladen på banan!
 
Och Zebbe, nu utan kapsonen!
 
Och så finaste prinsessan Clarinett i hagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0