Ljuvliga vinterdagar!

Återigen en fin vinterdag! Dessutom med bra underlag på banan! Att det sen är is på vägarna och säkerligen skare i skogen är en annan sak....
 
Jag började med att tömköra Chokladen, hon var lite stökig att göra i ordning men så fort hon fick börja jobba så var hon som vanligt. Hon skulle verkligen behöva jobba lite mer så nu hoppas jag att underlaget håller i sig! Sen red jag Clarinett, hon var riktigt fin i dag! I galoppen hade flera av pusselbitarna som vi jobbade med i augusti fallit på plats! Bättre sent än aldrig! Och i traven kom hon upp i formen, också något vi jobbat med ett tag...
 
Sen kom det en tjej och provred Lobelia, som är till salu. Det gick bra och hon red henne bra, sen är det ju jättesvårt att både sälja och köpa häst så man vet aldrig, och i morgon kommer det en ny ryttare och provar. När de hade åkt, efter att även tittat på Wasabi eftersom tjejens medhjälpare hade ett sto dräktigt med Van Vivaldi, så red jag Lilla Grå. Med henne börjar mycket lossna nu i dag försökte vi oss på galopp på banan för första gången, nu blev det inte jättemycket galopp utan mest kickar men det är definitivt på gång, och tidigare har det känts meningslöst att ens försöka eftersom bjudningen saknats.
 
Avslutade med att longera Lemonaden, för henne blev det många nya moment i dag. Första gången med sällskap på banan, då Elise red samtidigt, första gången över travbommar, vilket hon gjorde helt naturligt, och första gången med en lång inspänning! Det gick bra och nu känns det som det börjar hända något! Tränade såklart lite vid pallen med, fick en kraftig reaktion ena gången jag hoppade ner från att ha hängt på henne men provade igen sen utan problem. Hon behöver verkligen jobba med det där, resten går ju strålande!
 
Sen hemmapizza till middag och en slapp kväll. Först framför tvn och V75 och sen la vi oss faktiskt en sväng innan vi hjälptes åt att först ta in mina hästar och sen Nisses. Avslutade med några skinkmackor. Ja jag har tjuvstartat med julskinka, men griljerad julskinka från charken på Ica!
 
Fin dag, fin häst, fint underlag och dessutom sol!
 
Skulle ta en bild för att se Lemonadens utveckling men hon såg ut som en galen ponny på alla bilderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0