Kladdkakans dag!

I dag är det kladdkakans dag och det har vi faktiskt firat lite! Igår hade jag en lång jobbdag, först ordinarie jobb och sen personalmöte. Vi har haft mycket personalmöten nu (speciellt med tanke på att vi inte hade något på typ två år...), men det ska dras ner timmar och vi har försökt få till ett nytt schema. 
 
I dag har det varit fruset och hårt, och det har varit mest skrittjobb i dag. Först ut var Chokladen, i dag repeterade uppsittning och skrittade några varv runt pallen för att checka av styrning, start och stopp. Jag har inte skrittat på henne sen maj så det kändes bra. Sen red jag och Elise ut på en längre skrittur med mycket klättring på Lobelia och Gandalf. Lilla Grå skrittade jag i skogen hemma, jag red ut henne ensam några gånger i somras men sen har det inte blivit så mycket med det men nu är vi på gång igen. 
 
Lemonaden fick ha tömkörningsgjorden igen, förra gången reagerade hon inte på gjorden (ofta ger tömkörningsgjorden mer sadeltvång än sadeln) men i dag gjorde hon det. Jag var ju givetvis beredd men ändå inte alls beredd när det hände och lyckades bli översprungen! Sen halkade hon omkull, hon klarade sig med ett litet skrapsår, jag blev lite blåsslagen och en ring gick av på gjorden, men sen var allt lugnt och vi kunde prova på lite tömkörning på banan. Innertömmen direkt i bettet, ytter genom ringen och över ryggen och började lite på volt med start och stopp. Känns som hon kommer ha lätt för tömkörningen, det är bara den där gjorden som är problem!
 
Avslutade med att rida ut Clarinett, vi hittade en skogsväg där det gick att trava lite, och Clarinett var överladdad och gjorde någon form av krumelur när vi hade vänt hemåt! Som tur var satt jag kvar trots krumelur! Sen middag, kladdkakebak och bokföring innan intag av hästar och lite mockning hos Nisse. Nu duschen och sängen!
 
Släppte ihop Rabea, Lindas häst, med mina prinsessor i dag. Mina hästar såg väldigt små ut helt plötsligt...
 
Längesedan kag hade den här utsikten sist, Chokladhals!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0