Fredagsjobb!

Nog blev det lite regn i natt men det var ändå inte så halt, i morse var det fortfarande plusgrader så då var det lite mer lurigt men på kvällen hade snön frusit fast! Så nu fattas bara en halvmeter till med snö så har jag ett kanonunderlag att träna hästar med!
 
Varannan fredag börjar jag klockan 11 och hinner jobba lite häst innan. I dag fick Chokladen och Lilla Grå jogga i töm innan jobbet. För deras del vore det bra med lite snö nu, de är barfota och verkar ha en hel del överskottsenergi, Chokladen var lite crazy att leda ut i morse och Lilla Grå kryddade tömkörningen med en del luftsprång. Vi hoppas på att de ska kunna jobba bort det snart. 
 
Efter jobbet så longerade jag Zebbe. I dag bara ett kortare jobb för att kolla om poletten sen gårdagens jobb hade trillat ner, och det hade den! Igår var han lite ifrågasättande i högervarvet, inget ovanligt och mest för att han inte förstod, men i dag gick han klockrent så då blev det bara ett kort pass. Underlaget på banan var riktigt bra så jag hade kunnat rida hela natten, men nu fick det vara och i stället lagade jag hagar och sen nattade jag Nisses hästar. Nu ladda för jobbhelg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0