Tandfen på besök?

I dag hade det varit riktigt varmt och somrigt om det inte vore för att det har blåst, känns som det blåser varenda dag nu!
 
Jag har i alla fall ridit och jobbat hästar mest hela dagen. Började lite segt då jag fastnade i att läsa in mig på systemet och kraven för prestationsston och för att få elit, alltid kan man nörda in sig på något! Sen började jag med att ta in Lemonaden, tänkte att hon skulle få några arbetsveckor nu med mål att hon ska bli sadelvan och longeras lite.  I dag nöjde vi oss med att borsta, reda ut manen, kratsa hovar och sen på med kapsonen. Vi jobbade med lite start, stopp och backning utanför boxarna, men bara en kort, kort stund.
 
Red sedan Clarinett med samma upplägg som sist, först skritt i skogen och sedan jobb på banan med fokus på galoppen. I dag försökte vi oss på att göra fattningarna där de är i LB:2 programmet. Fortsatte med att rida ut Tant en sväng och sedan lite lunchfika.
 
Jobbade Szum i töm och fick äntligen till det jag kämpat med flera gånger nu, att få upp honom i formen utan att han blir stum på yttertömmen. Fick till det i ena varvet men inte lika bra i det andra, men det kommer nog. Tömkörde även Odessa. Började som förut med att ha innertömmen direkt i bettet men kunde sedan att tömmarna som vanligt och det gick jättebra! Avslutade med att longera Chokladen inspänd och med mycket galoppjobb. Hon börjar äntligen se ut som en häst och alla delar sitter ihop!
 
Snabblagad middag, sen i väg på ett par lektioner, mellanlandade hos Nisse och duschade och nu är det fölvak som gäller igen!
 
Szum njöt efter tömjobbet!
 
 
Chokladen börjar bli fin i kroppen och ser nu ut som en häst!
 
 
Chokladen väntar på tandfen! Hon hade lämnat den hör tanden i krubban i morse! Det är andra tanden jag hittar efter henne, den förra fann jag i vintras! Tror ni tandfen kommer till hästar med?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0