Stängslingsdags!

Sommarvärme i dag med och jag har ridit i kortärmat! Just nu går all ledig tid åt till att stängsla, och så kommer det nog att vara i några veckor, eller som det känns månader...
 
På förmiddagen kom Linda innan hon skulle jobba. Hon ledde mig och Odessa en sväng runt gården, en längre sväng i dag och vi gick ner på vägen. Gick så bra, börjar vara dags för nästa steg nu! Sen red vi Lilla Grå och Tant, Lilla Grå hade drullat bort en sko så vi fick hålla oss i skogen, så skritt i besvärlig terräng i dag med! När Linda åkt så tog jag Lemonaden som i dag fått prova bett! Och tömkörningsgjorden! Bettet var ingen större sak men gjorden framkallade en del skutt i början! När hon lugnat sig så gick vi en promenad ner till grannhuset med den nya utrustningen, och vi kunde konstatera att det fortfarande är alldeles för lite gräs för något bete där än!
 
Tog lunchpaus, kräm och rostade mackor, innan jag red Szum. Han gick bra men blev väldigt svettig eftersom han har så mycket vinterpäls kvar, så jag spolade av honom efteråt. Sist ut var Clarinett som fick gå i töm, sen hann jag stängsla lite innan snabb middag och sen lektioner på kvällen!
 
Wasabi lekte kurragömma i höet i morse! Så söt!
 
 
Utsikt från Szum efter vårst pass. Trött Tant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0