Sömngångare!

Jag börjargå som en sömngångare, inte blir det mycket gjort inte. Nu hoppas jag på föl i natt så jag kan få lite gjort här hemma. I natt kollade jag henne var 30-45e minut, jag vet att hon har väldigt snabba fölningar och utan större förvarning. Alltså bara läge att hålla koll!
 
I morse efter att ha fixat stallet, och baxat ut en dålig bal hö ur en hage, så gick jag lade mig igen och sov en extra timme, det behövdes nog. Sen åkte jag till Nisse och åt frukost, eller vad man säger den tiden på dagen, jag hade ingen frukost hemma eftersom jag fikat upp den på natten när jag vakade. Jag hade såklart koll på Räkan i telefonen och fick göra en liten aukututryckning då hon la sig. Men det var falskt alarm. 
 
Någon typ av lunchmiddag hann vi med också innan jag hade samlat energi till att rida. Red Clarinett på banan, det är tänkt att vi ska på Pay and jump på onsdag så i dag red jag igenom programmet, visserligen är min bana för kort och med ett par hinder framme men äbdå bra att testa lite. Det gick sådär... I trav kan jag i alla fall svänga åt vänster, i galopp kan jag inte svänga alls! Men korta stunder när jag får ihop allt så känns det riktigt bra! Galoppfattningarna som strulade för någon vecka sedan fungerar och hästen galopperar fantastiskt, rakt fram då... Men bara vi får till de små detaljerna och får ihop allt så kommer det här bli så jäkla bra! Sen hinner vi ju inte det innan onsdag men förhoppningsvis innan vi går i pension! Efteråt jobbade jag med fattningar från skritt, gick riktigt bra! Clarinetten blev väldigt taggad av det här jobbet vilket ju också känns lovande!
 
Sen longerade jag Lemonaden, i dag med schabrak och täckesgjord. Första egentligliga longeringen och det gick också jättebra, dessutom tycker jag att hon rör sig så bra! Avslutade med att rida lite på Lilla grå. Fick ett ryck och skulle prova en dressyrsadel på henne, i longeringen såg det rätt okej ut även om den åkte fram lite (just nu tycker jag att alla sadlar åker fram, vad gör jag för fel?) men det gick inte bra att rida i den. Jag fick ingen bra balans och hästen blev istadig, så vi avbröt det!
 
Åkte till Nisse en sväng och åt glass och drack kaffe, man måste ju hålla sig vaken! Nu är hästarna nattade och det är bara börja ställa klockan!
 
Bild från i morse på yrötta hästar, nästan lika trötta som sin matte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0