Prinsessankomst!

Oj vilken dag det blev!
 
Även i natt har jag kollat Räkan var 45e minut, inget föl men med tanke på att det snöade i natt så var det väl lika bra! I morse gjorde jag samma som igår, gick in och sov lite efter stallet var klart. Men vaknade med ett rejält ryck! Hade väl sovit en halvtimme, vaknade och kollade kameran men Räkan var utanför bild så jag fick kliva upp och kolla genom fönstret. Och då låg hon ner och jag tyckte mig se ett föl på väg ut! Jag tror att hjärtat rusade upp till max direkt, men vid närmare titt så hade hon lagt sog bredvid en bajshög...
 
I stället gick jag ut och byggde fram löshoppningsbanan och plockade ihop plast innan jag åkte till Nisse och fixade mat. Efter ett par timmar så var jag tillbaka hemma och laddade för löshoppning. 
 
Linda och Johanna, den nya tjejen, hjälpte mig, som vanligt var det roligt, intressant och lite spännande! Först Clarinett som bjöd på ett par riktigt bra språng! Lilla Grå var lite okoncentrerad men hoppade bra. Sen Lemonaden som lite mer kom på vad det går ut på, lättare att fånga och driva än förra gången, hoppade snällt. Men sen blev hon less och eftersom det inte gick att krypa under denna gång så sprang hon rakt igenom staketet i stället! Får nog vänta med att löshoppa till vi kan vara i ridhuset.
 
När staketet var uppe igen, hela kortsidan tog hon med sig, så fortsatte vi med Odessa. Hon var klockren och skuttade över 80 cm lätt, blir kanske hopphäst av henne? Chokladen skötte sig och bjöd på några riktigt bra språng, så får hon gärna hoppa på treårs! Vi avslutade med Szum som höll sig på banan i dag!
 
Vi surrade en kort stund innan tjejerna åkte hem, jag plockade ihop kläder för att åka till Nisse och duscha men ser då att det är dags! Så Nisse fick komma hit i stället! Fölningen gick bra, ett sto igen och ser fin ut med rätt raka ben! När hon hade hittat maten och allt verkade under kontroll så åkte jag och duschade, något försenat. Nu hoppas jag att fortsätter flyta på med prinsessan! Och nu ska jag äntligen få sova lite!
 
Jag och Chokladen tränar uppställning!
 
 
Här tränar vi trav vid hand!
Och så fölprinsessan!
Nyfödd!
Med mamma Räkan!
 
På vingliga ben! Räkan med efterförden på väg ut i bakgrunden. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0