Inte alla hästar hemma...

Det här med att inget blir som planerat när man har hästar vet man ju, men i dag var det värre än vanligt!
 
Mina ston, Clarinett, Lilla Grå, Lemonaden och Dajm, hade rivit hagen och dragit ut i natt! De måste ha blivit skrämda av något, 6 stolpar var välta och de hade inte ens varit ner på gården och hälsat på de andra hästarna utan dragit upp i skogen direkt, jag hoppas att det inte är björn! I alla fall var det dåligt med spår så vi letade i över 5 timmar! Det blev många mil på skogsvägar och jag vet inte hur många gånger jag gått uppför backen ovanför gården... Linda kom och red Tant för att leta, och det var nog det som löste det för en knapp timme efter det så hade hästarna kommit hem! Jag misstänker att Szum gnäggat efter Tant och då lockat ner dom! Inga synliga skador men Clarinett hade tappat båda bakskorna.
 
När dramat var över så var jag helt slut! All spänning och nervositet och alla kilometer jag gått tog ut sin rätt! Vi åt på byn och sen följde jag med Nisse och hämtade hö, var väl rätt eftersom han hjälpt mig. På kvällen fakturerade jag men sen inget mer, det får bli i morgon!

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Men oj vilken dramatik!

Så skönt att de kom hem, men nog var det en onödigt långvarig utflykt. Håller tummarna för att de håller sig hemma nu, och att eventuella hungriga djur traskar vidare ut i skogen.

Svar: Verkligen onödigt! Inga mer skogsutflykter nu!
Pernilla Engström

2017-05-17 @ 07:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0