I besvärlig terräng!

Härligt vårväder i dag! Helt underbart!
 
Jag började, om än något sent (man blir seg på förmiddagen av att sova två timmar i taget), med Lemonaden. Hon fick även i dag gå ensam in, bli borstad, prova sadel (men utan gjord än) och sen gick vi upp på banan och tränade samma sak som igår, dvs skritt runt mig, start och stopp. Hon är så cool! Fortsatte med att jobba Clarinett i töm ute i en av sommarhagarna, bra omväxling, innan Linda kom.
 
Vi tog Odessa först. Jag longerade lite först och sedan hjälpte Linda mig så jag hängde på henne och satt sedan upp! I dag satt jag upp flera gånger och vi gick även några kortare sträckor, så duktig! Sedan red vi Chokladen och Tant. Chokladen var lite spänd precis i början så vi red uppe i skogen som sist och där slappnade hon av direkt, tänker att hon får jobba där tills hon är helt avspänd för det är ju jättebra jobb. Sen gjorde jag ett hästbyte, till Lilla grå, medan Linda joggade Tant på banan. Och så skrittade vi samma runda med henne, hon behöver ju verkligen bygga upp kroppen och balansen och då är ju den besvärliga terrängen perfekt. 
 
Sen blev det visst fil till middag, och sen i väg för en lektion. Hemma igen gick jag runt och fixafe tråden på rn mibdre hage och srm lite bokföring. Nu är det dags att kolla Räkan och sen sova en timme eller så!
 
Lemonaden var både trött och smutsig när det var dags att jobba!
 
En stund senare på banan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0