1:a maj!

Lite vårkänsla i fag, i alla fall när solen var framme och det råkade vara vindstilla...
 
Jag skrev ut de sista pappren och fakturor  inför kvällens kurs på morgonen och red Szum. Han var lite stretig och sur först så jag fokuserade bara på att få honom att släppa och bjuda. Sen var det några timmars jobb på Ica innan jag fick stämpla ut för nästan två veckors semester! Ska bli skönt att bara jobba med hästarna ett tag, att bara ha ett jobb!
 
Lite snabbmiddag med rester sen igår och sedan red jag Lilla grå med samma upplägg som igår. Först travjobb på banan och sedan skritt runt träd i lite knölig terräng utanför banan. Hon behöver verkligen hitta bättte balans!
 
Sen var det bara att fixa de sista förberedelserna onför kursen och det var en liten tapper skara som lyssnade på ryttarens sits och liksidiga ryttare. Jag tycker att det är lite konstigt att det varit så lite intresse för den eftersom jag innan trodde att den skulle dra flest. Kan bero på att datumen inte passade (var även färre på den jag hade på bortaplan), eller är det inte så intressant med sits? Kanske är något som ryttarna tycker att de redan kan? Eller så är det mer intressant att jobba med hästarna än sig själva? Vi får tro på att det var datumen som är problemet! De som var här i kväll verkade i alla fall nöjda och de drack alla kaffet med vänster hand innan vi avslutade!
 
Nu ska jag diska lite pch pyssla på innan det är dags att kolla Räkan och sen sova ett par timmar. Tror inte att hon fölar i natt heller men man vet aldrig så jag ställer klockan!
 
Lilla Grå i dag!
 

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Sits och liksidighet borde verkligen intressera ryttare. Hoppas det kommer fler nästa gång.

Svar: Det tycker jag med! Men det kommer nog!
Pernilla Engström

2017-05-02 @ 07:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0