Tandläkartisdag!

Jag var lite orolig igår att det skulle bli en stökig dag, men det blev det inte alls även om det började sådär...
 
Vaknade en timme innan väckarn av att jag drömde om att ett föl hängt sig på staketet och skurit av halsen, inte gick det sova något mer då... Hämtade först Tant och Szum till Nisses stall, när jag stod i släpet och skulle lasta ur så känner jag att hela släpet och bilen glider på isen! Som tur var stannade det till slut! Veterinären skickar att hon redan är klar på första stället och på väg hit tidigare, bilen hade låst sig (tur jag tog ut nyckeln), det var svårt att vända på Nisses gård i halkan (och jag stressad) och att sedan kom Clarinett och Lilla grå på att de skulle dra en sväng med mig genom snön pä gräsmattan när jag lastade dom. Men sen gick allt väldigt bra! 
 
Jag hann dit innan veterinären kom, hästarna skötte sig och inga konstigheter i munnarna. Lilla grå hade några ojämnheter, Clarinett någon foderinpackning som nog var en rest sedan tandbytet, Szum hade ganska många ojämnheter och Tant var mycket bättre än i höstas men hade någon foderinpackning nu med. Så det var faktiskt rätt bra. En grannhäst behandlades också innan vi åkte tillbaka med Lilla grå och Clarinett, och vaccinerade Dajmen.
 
När veterinären hade åkt så åt vi lunch, Gulaschsoppa som Nisse fått med sig från FNHs årsmöte i söndags, och vilade lite. Sen körde jag hem Tant och Szum, de hade fått mer lugnande och behövde lite mer tid att piggna till. Sen körde jag Pavel, han gick väldigt bra i dag med, och longerade Chokladen. Chokladen var ovanligt lugn när jag gjorde i ordning henne och hon gick i normala takt både upp till banan och tillbaka, undrar om hon är sjuk? Longerade inspänd och repeterade sedan uppsittningsövningarna och satt upp och av ett par gånger. Nu är det dags att börja rida igen! 
 
Nu i kväll har jag gjort och ätit köttfärspaj, ätit glass och sedan sovit i soffan, som vanligt alltså! 
 
Chokladen i dag! Lite mer överlinhe och muskler så blir det nog en fin häst av henne! Jag gillar modellen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0