Ridlärardag och hovisdag!

Två fullmatade dagar har passerat. Igår var vi på ridlärardagen och i dag har hovis varit här så jag kom snabbt tillbaka i verkligheten. 
 
Gårdagens kurs var verkligen jättebra, ridlära var temat och Bo Tibblin höll i det och det var riktigt bra men jag ska skriva ett referatat om det sen. Jag kom hem sent, klockan var nog 23 innan hästarna var nattade så det blev inte så mycket annat gjort. 
 
I dag började jag med att rida Szum innan hovis kom. Vi travade och galopperade i snön och jag hoppades på att han skulle vara trött sen när vi skodde, just det gick sådär för han hade fortfarande svårt att stå still. Förutom Szum så skodde vi Clarinett och Tant, samt verkade Lemonaden och Räkan. 
 
Sen åkte jag till Nisse och lagade lite mat, spaghetti och köttfärssås, Nisse är sen borta över helgen på hingstpremiering så vi hade lite att styra upp innan jag åkte hem och red. Jag och Tant red ut en sväng, så skönt att det är ljust länge nu så man hinner mer, dessutom nysnö och och bara ett par minusgrader så fina förutsättningar! Red sedan Lilla grå på banan, vi tränade bland annat på trav på åttvolt. Avslutade med att köra Pavel med svängeln, i dag gick det riktigt bra när jag satte fast den på båda sidor, men fortfarande håller jag upp den då. 
 
Nu har jag spenderat lite tid framför tvn med Ridsport och ostbågar, är väl bara att ladda upp inför helgen med jobb och två ställen att sköta! 
 
Från ridlärardagen igår på Strömsholm!
 
Den här bilden togs kl 17.05, under Tants och min tur, inte alls länge sen det var mörkt vid den tiden och nu är det fullt dagsljus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0