På Strömsholm!

Så är jag ute på vift igen, nu är jag på Strömsholm! I morgon väntar ridlärarkurs, just nu är vi tre ridlärare som har åkt ner och nu laddar upp på vandrarhemmet.
 
Men dagen började med att jag grattade Nisse med kaffe på sängen, sen fortlöpte morgonen med stängsel lagning och annat pyssel innan ridning. Jag red Clarinett först, planen var bara att jogga lite lätt på banan efter helgens träning. Hon kändes lite matt, vilket ju inte är så konstigt, och jag jobbade framåt och galoppen i lätt sits. Vet inte om hon var lite småsur men mitt i allt kom en konstig vind som blåste ner snön från träden, och som blåste in energi i Clarinetten för helt plötsligt kom två oväntade bocksprång och jag låg i snön! Hon har en otrolig snärt i sina bocksprång och jag hade inte en suck när jag var oförberedd... Satt upp igen, tog två galopper till och sen travade jag ner, nya tag senare i veckan!
 
Sen red jag Lilla grå för första gången på en månad eller så... Longerade först och red sedan lite lugnt med mest skritt. Kändes oväntat bra med tanke på uppehållet, nu ska vi försöka komma igång ordentligt. Körde sedan med Pavel och svängeln, gick bra och vi fortsätter med små försiktiga steg! Sen kom Nisse och hjälpte mig att ta stygnen på Dajmen, så nu är det också gjort.
 
Och sedan dusch och ett par klämda mackor, innan jag åkte till Sundsvall och därifrån samåkte vi ner hit. Blir nog en rolig dag i morgon!
 
Lilla Grå i dag!
 
Så här låg Clarinetts sadel efter bocksprången och min avfallningen! Det är bra snärt i hennes bocksprång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0