Onsdag hela dagen!

Det är verkligen aprilväder nu! Lite kallare i dag, snöväder på dagen och sen sol på kvällen, men omväxling förnöjer! 
 
Jag började dagen med att tömköra Chokladen ut på promenad, första gången hon går i väg lite längre från gården ensam men det gick bra det med. Hon har bra fart när hon går, ingen seg tonåring här inte, men hon blir trött väldig, väldigt fort! Sen körde jag Pavel, han fick först dra svängeln fastsatt på en sida upp till hagen. Där satte jag fast den på båda sidor så fick han börja dra den så i snön och sedan ner över gården, och då på grus, is och annat varierande underlag som låter olika. Gick hur bra som helst, så då kopplade vi bort svängeln och tömkörde ner till vägen och hämtade den tomma soptunnan som jag sedan drog upp bakom honom, det är lite läskigt tycker Pavel men han accepterar det i alla fall. 
 
Sedan red jag ut med Tant och Lilla Grå som handhäst. Gick bättre än att ha Szum som handhäst, men hon gjorde precis som när jag rider-går och såsar och sen springer i kapp! Men hon lär sig nog!
 
Sen ombyte, fika och i väg till den där jäkla tandläkaren! Efteråt så handlade jag kraftfoder, åt och hade en lektion innan jag åkte hem. Här har det varit folk på besök hela kvällen sen, men nu är det lugnt så det blir duschen nu och sen sängen. 
 
 
Försök gå in i stonas hage utan att klappa på någon häst! Prinsessligan följer en vart man går! Här Chokladen och Lilla Grå!
 
Och så Clarinetten!
 
Baloo roade sig med Lilla Grås benskydd! Men själv hävdar han att han inte alls lekte utan inspekterade dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0