Bättre lördag!

Bra dag i dag, lördag och allt!
 
På förmiddagen var jag och Szum till Ammer och red för Ingrid. Han var lite seg i början men kom igång sen ich var riktigt fin. Det bästa var ändå att han inte brydde sig om de andra hästarna  och inte var spänd, inget tjafs alla utom ett par småstopp precis i början som nog mest berodde på att jag spände mig. Faktiskt rätt nöjd med honom!
 
Hemma igen så fortsatte jag att rida. Clarinett fick gå på slingan, även hon var avspänd och fin. Sen skulle jag ju tömköra barfotahästarna men inte var det mindre halt på gården i dag, det är en bit precis över gården som är som en skridskoplan. Men allt går att lösa! Jag bar med mig sele, svängel, tömmar och borstar och så gjorde jag i ordning Pavel i hagen, och sedan körde vi! Han tyckte att svängeln lät illa när den drogs på isen men på banan var det snö och där kunde han dra den fastsatt på båda sidor! 
 
Sen gjorde jag samma procedur med Chokladen, fast hon hade gjorden. Jag kan säga att jag hade mycket hjälp med att göra i ordning henne, Clarinett granskade allt jag gjorde i närbild. Hon vill nog gärna vara med och styra upp lillasysters inridning. Gick bra att tömköra, man ser att hon börjar sitta i hop lite mer från bakbenen och över ryggen till handen och att hon börjar göra de första stegen till att förstå anslutningen till bettet som Bo Tibblin pratade om.
 
Avrundade dagen med god middag, lammstek, pressad potatis och kantarellsås, och nu i kväll äppelpaj och besök av en kompis.  Nu sova!
Alla uppe på ridhuset tyckte Szum var så stor, men jag tror att det är lågt i tak där!
 
Clarinett tycker att hennes matte är så långsam, att vänta är inte hennes grej!
 
Och min fina Choklad i töm:
Tror att det kan bli en fin häst av henne också!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0