Unghästsläpp!

Nu är äntligen även unghästarna på bete i skogen! Så skönt! De kommer att ha ett fantastiskt sommarlov! Dock var det inte så roligt sommarväder i dag, rejäl blåst och växlande regn och sol.
 
Jag började med att riva resten hagen som skulle ner och sedan använde jag det stängselmaterialet till att bygga upp unghästarnas hage. Den hagen är mellan min gård och gården där de andra hästarna går. När hagen var klar så var jag helt genomblöt och fick åka och byta kläder, och fika lite.
 
Sen blev det lite hästtid. Jag longerade Lilla Grå, tanken var att rida sen men hon var så uppsnurrad och yrslig att jag bara jobbade lite från marken. Tömkörde Odessa som också var lite yrslig men inte alls som den grå. Hon fick jobba mycket trav på volter. Var precis klar med henne när Nisse väntade hemma. Vi verkade Lemonaden och Dajmen, avmaskade dom och körde ner de till betet. Lemonaden och Dajmen först, och sedan Chokladen, vilket gick jättebra förutom en liten incident när Dajmen hoppade ut ur framdörren när vi skulle lasta ur och kom lös.
 
Sen middag, besök hos en vän som skulle ha hjälp av Nisse med att kolla ett sto och så en äppelkaka bakad till kvällsfika. Nu är klockan alldeles för mycket så jag måste duscha och sova!
 
Clarinett i hagen i dag!
 
Chokladen och Lemonaden i sin nya hage!
 
Lemonaden!
 
Ett par timmar senare när jag kollade till dom hade de tagit betespaus. De verkade rätt nöjda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0