Sommardag!

Sommardag igår, härligt även om man inte är riktigt van än!
 
Jag började med att rida Lilla Grå, var ju några veckor sedan sist pga tappskon men det gick ändå ganska bra. Fortsatte med Clarinett som först fick skritta en sväng i skogen, och sedan jobbade jag galoppen på banan och avslutade med att hoppa några språng. De sista sprången, som var något högre (säkert 70 cm...) kändes riktigt bra så nu är jag sugen på att rida någon hoppträning på henne i sommar. Har ju samma problem som i dressyren, att svänga och sedan hinna rakrikta innan hindret, men bra jobb för hennes galopp. 
 
Red även Odessa lite på banan, longerade först och satt upp sedan. Vi skrittade och tränade styrning och start och stopp. Sen gjorde jag klart sommarhagen, vilket var lite pyssel med, innan sill till middag och sedan i väg på några lektioner. Efter lektionerna hann jag även skriva fakturor och göra rabarberkräm!
 
Jag har hägnat bort en del av den hage där Clarinett och Lilla Grå går nu eftersom det har varit ett skrotlager där efter tidigare ägare av gården. Men igår hade Clarinett tagit sig in där och kunde inte förstå vad som var fel, hon stod ju faktiskt i en hage... Sen höll jag inte på få henne därifrån, fick riva nästan hela stängslet, för hon kunde väl inte kliva över det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0