Snubbeltrubbel!

Fyra hästar rida, tre tömkörda och en transport med hö lastad, är rätt trött nu... 
 
Jag började hemma med att jobba Lilla Grå och Clarinett i töm. För Clarinetts del blev det mest fokus på höger galoppen som ju är så svår uppsuttet men som jag fick till ganska bra i dag. Sen red jag även Szum, han gick rätt bra och jag fick ganska bra tag om galoppen. 
 
Sen kom Linda och vi red ut med Tant och Odessa, i dag red vi grusvägen och lyckades med en sån där typisk unghästgrej. Vi skrittade och Tant hoppade till när en fågel flög upp, och då hoppade även Odessa till lite grann men lyckas snubbla på sina egna framben! Hon går ner på knä och lyckas inte ta sig upp utan jag glider av! Typisk unghästgrej, hon skrittade lite i sin egen värld och unghästarna har dålig balans med ryttare i början så det var inte konstigt att hon inte kom upp igen, menjdet var ändå lite snopet! Vi klarade oss dock utan skråmor båda två så jag ställde ner henne i diket och satt upp igen, hon fortsatte som inget hänt. Så cool! Resten av turen gick bra och vi travade ganska mycket i dag!
 
Jag hann åka ner till betet och börja fixa stängslet där, men hann inte klart så det får jag göra i morgon, innan middag och sedan i väg och red två hästar och tömkörde en, kallblod allihop! På hemvägen fyllde jag släpet med hö också. Nu är jag helt slut!

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Det kanske var lite nyttigt för Odessa också, och uppenbarligen klandrade hon inte ryttaren för sitt snubbel 🙂

2017-06-14 @ 11:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0