Midsommar söndagen!

Den här dagen började också med regn, som vsr övergående som tur var, och med föl! Ett av Nisses halvblod fick en jättefin hingst!
 
Jag började med att tömköra Odessa och i dag hade flera poletter sedan igår trillat ner! Stundtals riktigt fin och hon kommer bli så fin när hon är färdig! Kan mycket väl lämpa sig för någon som vill tävla lite också, även om hon trivs i skogen, ni kommer väl i håg att hon är till salu? Sedan jobbade jag även Lilla Grå i töm, hon har varit lite stressad sen vi flyttade ner på betet (inte i hagen så mycket som i hantering och arbete) men i dag var hon bättre. 
 
Så kom hovis och skodde Tant, hon hanns inte med sist hovis var här men nu har hon nya skor hon med. När hovis åkt så red jag en liten sväng med Clarinett innan jag mellanlandade vid datorn och skrev en faktura, och sedan fortsatte till Nisse där jag hjälpte honom att få ut efterbörden på stoet som hade fölat. Nu gjorde ju inte jag så mycket mer än höll i stoet och matade lite med kraftfoder. Sen middag, rester sen midsommarafton, och i väg för några lektioner. 
 
På kvällen ringde Nisse och sa att hingstarna var borta! Jag skyndade mig dit med havrehinkar och såg framför mig att vi skulle få springa runt i skogen halva natten. Men Nisse hade hittat dom -i hagen!! Stängslet var rivet, troligen av en älg, men de stod i en skymd dal och syntes inte! I stället för hästjakt fick vi  kaffegäster och vi fikade upp resterna av jordgubbarna och glass. Nu är det sovdags, i morgon Ica igen!
 
Här är den ljuvliga fölungen som kom i dag. Helt orädd och man fick gosa med honom!
Copycat-Troll. Kommer bli en riktig hoppestjärna!
 
 
Ganska närgången, och bara några timmar gammal!
 
Nyfiken i en strut!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men ååå finaste Caroll bäbisen😍😍. Har allt gått bra för Caroll?// Jessica

Svar: Det har gått jättebra! Fölungen är så fin, du måste komma och hälsa på dom i sommar!
Pernilla Engström

2017-07-01 @ 09:55:21
Postat av: Anonym

Ja det gör jag så gärna😊

2017-07-06 @ 00:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0