Hovisdag ett!

Igår var jag på Ica först, lite rörigt där då kommunikationen inte är den bästa och det var lite oklart vilka som skulle jobba egentligen. 
 
På kvällen red jag Clarinett på banan, för första gången med sporrar, vilket ju inte alls var en stor grej. Vi tränade lite på grejerna i LAprogrammen, som skänkelvikningar, bakdelsvändning och provade på lite ryggning. Det går ju ganska bra, värre med galoppdelarna som inridning i galopp, förvänd galopp och fattningar från skritt, det får vi jobba på i sommar! Det som var bra igår var att Clarinett lade allt fokus på Chokladen och Odessani hagen bredvid vilket gjorde att hon var lika att rida som på tävling, perfekt att kunna träna på det hemma!
 
Sen kom Nisse och skodde Chokladen fram! Det är första skorna för henne, hon har ju inte ridots så mycket att hon behövt skor men det blir nog bra till treårs nu. Sen att de skulle ha varit på för längesen är ju en annan sak, vi skulle ju sko henne förra veckan men det var ju då hon hade slagit på sig och var öm i benet, inte läge att hålla i något ben då! Det gick bra i alla fall, även om matte var nervös och stod bakom stallet när första sömmarna slogs... Passade sedan på att tvätta henne också, lär nog behövas minst två gånger!
 
Första skorna! Hon är bara framskodd den här gången!
 
Fick även några bilder sen jag tömkörde i tisdags!
Foto: Mia Haglund
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0