Dagen före midsommarafton!

Dagen före midsommar är den enskilda dagen som vi säljer mest på Ica, i år inget undantag och vi tror att det blev försäljningsrekord i dag. Och det känns nu! Helt sannslöst tempo har det varit i dag, många kunder, många liter jordgubbar att bära fram och en massa spring i trappen till lagret. Roligt men alldeles för stressigt för mig!
 
Efter jobbet så var vi egentligen sugen att åka på midnattstrav men jag var sen från jobbet och Nisse var sen med sitt stök, och dessutom osäkert väder, så det fick vara! I stället red jag Clarinett, vi travade och galopperade uppför backarna. När vi började närma oss slutet av vägen blev hon rejält tittig och alla stenar var farliga, hon trampade ner i ett hål två gånger eftersom det var en livsfarlig sten 30 meter bort! Inte likt henne så jag funderade först om det var något djur i skogen som skrämde upp henne, men jag fick svar på hemvägen. Det är mycket skritt ner igen men på travsträckorna blev hon stum i handen och framtung, hon var alltså trött! Så tramset var egentligen bara i stället för att erkänna att hon var trött! Det är en lång och seg backe så inte konstigt att hon blir det, jäklar vad vi ska träna kondition i sommar!
 
På väg hem från hästarna så var jag in hos grannarna en sväng och surrade lite. Nu är det bara att sova och ladda om inför midsommarafton och ännu mer försäljning på Ica!
 
I dag fick jag bilder på Szum och Lilla Grå!
Visst är dom söta? Lilla Grå når knappt upp!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0