Äntligen sommar!

Sommar i dag, faktiskt riktigt skönt väder! 22 grader pch lätt bris!
 
Började dagen med att åka i väg och ha en lektion! Sen köpte jag saltstenar och handlade på hemvägen. Fortsatte dagen med att rida först Szum och sen Lilla Grå. Szum red jag lite dressyr med, kändes som det behövdes när jag red igår men i dag kändes det bättre. Lilla Grå longerade jag först och sedan satt jag upp och skrittade lite. Nu är det ju ett par veckor igen sen jag red och hon har ju varit väldigt spänd och lite orolig sedan vi flyttade ner på betet. Hon var lite spänd i dag med och det är lite som att börja om från början med hemne mrn jag tror att det är ett par gånger och sen är vi tillbaka. 
 
Sen lite paus med middag, makaronipudding, och spolade av några hästtäcken innan jag red Odessa. Även hon fick gå samma jobb som Lilla Grå, longering först och sen satt jag upp. Vi skrittade och jobbade med svängar och halter, avslutade sedan med att skritta till korsningen och tillbaka. Är ju verkligen världens kortaste tur men jag ville bara kolla hur hon skulle reagera, och det gick ju strålande så vi rider nog ut ensamma snart!
 
Lite bilder på mina unghästar:
Tripp, trapp, trull... Men egentligen så är dom nästan lika stora alla tre! Skiljer inte många centimeter mellan Chokladen och Lemonaden, och Dajmen är kanske fem centimeter lägre än Lemonaden. Undrar hur hög Dajmen tänker bli? Men det är bara ben på henne så hon blir nog inte tungriden!
 
Här ser man att dom är nästan lika höga! Men båda får gärna växa lite till!
 
Min fina Lemonad!
 
Och så den knäppa kattungen Holger!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0