Varierande väderlek!

Det är minst sagt varierande väder, ena stunden sol och nästa regn! Fast yr.no hävdar att det är uppehåll och att det varit så de sista dagarna. Visst behövs det regn men måste det var så hattigt? Och lite värme i juli är väl inte för mycket begärt? I alla fall så man kan vara utan jacka, eller åtminstone bara behöver en jacka...
 
Jag åkte i väg i morse och hade ett gäng lektioner. Direkt på morgonen var det riktig höstkänsla, kallt och dimmigt, sen hann jag precis ta av mig jackan när det började regna... När jag kom hem igen så blev det matpaus och jag råkade även somna en halvtimme på soffan! 
 
Självklart hade det börjat regna igen när jag skulle rida. Jag red först Besten, han gick ju två ordentliga pass igår så i dag blev det skritt i skogen. Gjorde dock en felbedömning när jag valde väg, red i skogen hemma där det är lite jobbigare terräng och mycket sly och löv, och trots regnkläder var jag blöt igenom av alla blöta löv! Åkte ändå ner till betet och jobbade Lilla Grå i töm och red ut en sväng och travade och galopperade på grusvägen med Clarinett. De två har vilat några dagar sedan kursen och verkade fräscha och glada!
 
Nu har jag gjort lite rabarberkräm och slappar i soffan med en trött Holger i knät. Hoppas på bättre semesterväder i morgon!
 
Höstkänsla i hagen i morse!
 
Blöt Besten innan ridningen!
 
Och blöta hästar i hagen på kvällen!
Lemonaden!
 
Och Dajmen som börjar se ut som en häst nu! Hon växer som ogräs men jag tror att hon kommer bli riktigt fin!
 
Ettåringar är inte alltid så snygga...
 
Och så Lilla Grå i solen, även det på kvällen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0