På kurs!

I dag har jag åkt på kurs med Clarinett och Lilla Grå! Jag var lite orolig för transporten eftersom Lilla grå kan bli stressad, men hon var svettig men inte sjöblöt eller stressad när vi kom fram. De fick en stor gräshage, en liten bit från gården men de ser ridbanan och hästar precis bredvid så det går ingen nöd på dom. 
 
Det är Sara som jag brukar rida för som har lägret och vi började med teori om ryttarens sits. Sara är jätteduktig på sitsen och har gått samma kurser som jag, så jag fick lite nya uppslag att ta upp på framtida teorikurser! Jag red efter lunch, och först med Clarinett.  Hon var helt stirrig och bara skrek efter Lilla Grå... Efter att vi jobbat en stund så blev det bättre och hon var rätt fin. Lilla Grå som jag var orolig för att hon skulle vara stressad var lugnare än Clarinett trots att det är hennes första träning! Vi kunde jobba på i skritt och trav och det kändes riktigt bra! Fick även en del beröm över henne, själv var jag väldigt stolt och nöjd över henne!!
 
Sen i kväll har det regnat mest hela kvällen, så köpte jag med mat på hemvägen, och sen var jag och kollade hästarna, något mer vettigt blev det inte utan jag ska försöka ladda om inför en ny kursdag i morgon!
 
Mina prinsessor i sin stora hage!
 
Lilla Grå efter sitt ridpass!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0