Nya tag!

Nya tag i dag även om det var trögt i morse...
 
Började med att tempa Clarinett, ingen feber, men kanske kändes hon lite uttorkad när jag drog i huden så jag gjorde i ordning betfor som hon fick på kvällen sen för att återfå vätskebalansen. I stället red jag Besten, vi trimmade på banan och det kändes ganska bra, i alla fall bättre än i tisdags.  Och sen så skrittade jag ut med Szum, han fick gå.rundan med besvärlig terräng och mycket klättring. 
 
Sen tog jag lunchpaus, Nisse skulle i väg på något möte sen så då åkte jag och red. Skrittade ut en kort sväng med Lilla Grå. Det är första gången jag rider ut på henne ensam, nu skrittade vi bara till granngården och tillbaka men det gick väldigt bra. Sen så plockade jag ihop lite stängsel innan det var dags att ladda om och åka i väg för några lektioner. 
 
När jag kom hem på kvällen så red jag ut en sväng på Tant också. Nu är klockan över midnatt och jag har ätit varma mackor, Nisse har fortfarande inte kommit tillbaka från stan men jag går nog och lägger mig nu!
 
Besten trimmade jag på banan!
 
Medan Szum fick gå i skogen. Att se stigen är överskattat!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Försöker formulera mig på rätt sätt, detta är tänkt som uppmuntran och för att du vill så mycket!! När resultaten inte blir som man önskar kan det vara dags att sätta sig ned och kolla på hur man gjort, OCH ÄNDRA! Tillbaka till grunder, gör om och förbättra. Sits och rakhet, form och på hjälperna. Det är inte rimligt att lägga så mycket tid och energi och inte få ut effekt av det, någonstans brister det för er och jag tror du måste våga sätta dig och kritiskt kolla på det och FÖRÄNDRA!
Jag hejar på!!

2017-07-28 @ 18:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0