Ny kursdag!

Ny kursdag i dag. Vi började med teori ute, vi pratade om hästens form och träning. Väldigt intressant men förskräckligt att man i juli ska frysa trots jacka!!! Vi fick gå in och värma oss med kaffe efteråt. 
 
Jag red Clarinett på förmiddagen, vi var lite mer på samma våglängd i dag, även om hon var lite av och på när vi började. I dag blev det mycket jobb med galoppen och fattningarna. Sen efter lunch så red jag Lilla Grå. Hon var lite trött i både huvudet och kroppen, framförallt ryggen då, men lina cool som igår. Är verkligen imponerad hur hon sköter sig, dessutom ser jag på filmen att  det ser betydligt bättre ut än det känns.
 
Jag åt i Sollefteå och sedan stannade jag och hade några lektioner på ett ställe innan jag åkte hem. Hemma igen så jobbade jag Szum i töm. Han var stum och stel i bakbenen och fick gå i låg form med framåttänk. När jag kom till Nisse så skulle han precis ut och köra så jag följde med och åkte en sväng. Det har blåst hela dagen men nu i kväll var det alldeles vindstilla! 
 
Innan vi var inne så var det sent så det blwv lite mwlon till fika och sen dusch, lika tidig morgon i morgon!
 
Från morgonens teori!
 
Clarinett efter sitt pass!
 
Lilla Grå!
 
Stannade till vid fölhagen också!
 
 
Wasabi har hittat en kompis! Clarinetts lillasyster som är efter Heston for U.
 
Är dom inte för söta?
 
Och så en nordisrumpa! Hingsten Furir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0