Dräktig Räka!

Intensiv dag i dag, på alla olika sätt. Först Ica, där det alltid är rörigt nu på sommaren, som tur är så har jag bara en vecka kvar nu innan semestern! Dessutom har nyhetsflödet i telefonen varit mer än lovligt tragiskt i dag med skadade hästar, dödfödda föl, avlivade hästar och begravningar hos mina vänner och bekanta. Men en glädjande nyhet vägde upp det mesta, Räkan är dräktig! Så förhoppningsvis kommer det ett helsyskon till Chokladen i vår!
 
Efter jobbet så slog Nisse på Lilla Grås och Szums skor som de drullade bort i veckan. Lilla Grå får ju domosedan nu när vi skor men i dag hade vi bara lite rester kvar sen sist vi gav, men det räckte det med. När det var klart så red jag ut en sväng med Clarinett, och bland annat trimmade galoppfattningar på grusvägen. Känns bra inför morgondagens tävling. Sen kom Linda och vi red ut med Tant och Odessa, i dag lade vi jobb på att styra en massa runt träd ochvhelt plötsligt så lossnade massor av det vi jobbat med i töm i veckan!
 
Hann även med att hjälpa Nisse och betäcla en märr och sen skjutsa en annan på bete. Och nu får jag äntligen fira Räkans dräktighet med en cider och glass!
 
Kvällens ridbana för oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0