Äntligen sol!

Igår kom äntligen solen! Visserligen inte hela dagen och inte var det jättevarmt  (kanske 20 grader) men fullt tillräckligt och jag kunde ha linne hela dagen!
 
Jag började med att rida Lilla Grå. Hon var inte riktigt med mig lika bra som hon brukar så vi jobbade på ingarten med en massa övergångar trav-skritt-trav, sedan skrittade vi ut en kortare sväng. Sen red jag ut med Tant, vi red en sån där fantastisk ridväg. Den innehåller rejäl klättring, så pass rejäl att vissa ryttare bara följer med mig på den turen en gång.... Men man blir rikligt belönad sedan med en väg längs älven där man kan galoppera hur långt som helst. Nu är ju inte Tant riden så jättemycket i sommar så vi tog det lugnt, men helt fantastisk utsikt är det också!
 
Sen lite fil till lunch och så åkte jag och handlade onnan jag red grabbarna. Szum fick jobba på banan, och han var riktigt fin i galoppen där han bar sig på eyt sätt som han inte brukar i galoppjobbet. Tyvärr blev han lite het och kort i halsen efter galoppen, och det hade jag lite svårt att reda ut och rida ur. Men det kommer nog! Besten red jag ut och han fick trava mycket på en av skogsvägarna. Sedan var det grillning och en massa god mat resten av kvällen!
 
Först bilder från min och Tants tur!
Ser ni älven mellan träden? Dit ner är vi på väg!
 
Halvvägs ner, bitvis rider msn i kraftledningen och bitvis i skogen. Stigen slingrar sig lite vilket är tur när det är så brant!
 
Här har vi kommit ner till vägen längs älven, och här tittar vi på Meåfallet. Ett vattenfall som är ett ganska populärt utflyktsmål!
 
Jag var även en sväng i fölhagen med kameran! Dom är ju så underbara!
 
Wasabi håller på att tappa fölpälsen och ser rätt lustig ut!
 
 
 
Kliar gör det visst!
 
Tur man kan hjälpas åt att klia!
 
Nisses fölunge efter Copycat-Troll är så fantastiskt fin, och gillar dessutom att bli fotad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0