Söndagsstök!

4 hästar arbetade och jobbat 5, 5 timme på Ica, inte så illa för en söndag! Men nu är jag helt slut!
 
I morse red jag Samar innan jobbet. Longerade lite först för att stämma av lite och red sen. Traven fungerade bättre i dag och jag kunde styra lite även i traven. Fortfarande ridning på väldigt basicnivå men stor skillnad sen förra söndagen när vi knappt kunde skritta runt pallen!
 
Efter jobbet så åt jag först middag och tittade lite på världscupshoppningen, igår blev jag alldeles svimfärdig när jag skulle rida Szum så i dag tänkte jag grunda lite bättre! Sen jobbade jag tre hästar i töm!
 
Först Chokladen som ju förra gången började förstå vad det går ut på, i dag var hon full av självförtroende och gick med bra bjudning, styrning och broms fungerade också utmärkt. Eftersom det gick så bra så fick hon även jobba lite i trav på volt, det gick också super och hon får en guldstjärna i dag! Fortsatte med Clarinett, med henne låg fokus på galoppen! Jobbade mycket med att få henne till arbete i galoppen och många fattningar, lite jobbigt var det nog och två gånger blev hon så upprörd att hon kickade så tömmen hamnade mellan bakbenen! Men så fin däremellan!
 
Pavel var sist ut och han fick gå med lokselen. Först tömkörde jag en massa gånger över en bom som jag slog i eller rörde på när jag klev över. När det var ofarligt så lekte vi lite med svängeln, jag grejade med den på olika sätt och sen satte jag fast den på en sida och lyfte själva svängeln och tömkötde så. Självklart på båda sidor, vi får greja lite till men snart drar han nog den!
 
Sen var all energi slut och jag får vara glad att 8tog mig till sängen! God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0