Snöyra!

På förmiddagen var det plusgrader, blåst och lite regn, men som tur var så växlade det om till toksnö i stället!
 
Jag började med att jobba Szum i töm i en av sommarhagarna, och sedan även Pavel i töm men på banan. Vi jobbade över bommar, i höstas var han väldigt skeptisk till bommarna och ville jelst hoppa över dom eller dra i väg. Nu har jag inte haft några bommar framme på ett par månader, så jag blev lite förvånad att han var helt avspänd med dom nu. Jag började med att tömköra i åttor över en bom i skritt och sedan på volt över den i trav, fortsatte med att styra mellan och runt den höga travbomsserien sedan igår och avslutade med att köra över den i både skritt och trav!!! 
 
Sedan borstade jag Lemonaden och redde ut manen på henne, nu är det väldigt länge sedan vi gjorde något sånt pyssel sist men hon stod som ett ljus. Passade då på att lägga på ett schabrak på henne också. Hon är verkligen cool! Sen tog jag lunchpaus!
 
Hann greja lite med Dajmen innan Linda kom och vi red ut med Tant och Lilla grå! Det var ju evigheter sedan jag red ut Lilla grå sist, och hon är ju endast riden ett par gånger sista veckorna, dessutom snö och blåst plus att det börjarde mörkna, dvs inte bästa förutsättningarna. Men vi skrittade ut i skogen ovanför gården, det var ganska tungt i snön men perfekt jobb för Lilla grå! Sen avslutade vi med att jobba Chokladen, longerade lite, hängde och satt på henne. Dessutom gick vi några meter uppsuttet! 
 
Så efter en snabb middag så åkte jag i väg för lektioner på kvällen, snöigt men lätt värt det! Nu är det nog dags att sova!
 
Lemonaden med schabrak!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0