Onsdag och ny häst!

Full fart i dag med, känns bra med tanke på att det gick på halvfart mest hela hösten. Men jag är lite orolig att förkylningen är på väg tillbaka, snorig och lite halsont igen, men det försöker jag ignorera!
 
Började med att rida Szum, jobbade mycket med tempoväxlingar och med att hitta fler växlar på honom. Fortsatte med Pavel, som i dag fick träna på att backa in mellan "skaklar" (använde gamla åror i stället för skaklar), att få dom på benen, nersläppta mm Gick bra så sedan fick han i stället jobba lite i trav i snön.
 
Sen kom det en ny häst! Samar är en arab som ska ridas igång. Han är inte riden på ett par år på grund av olika anledningar, däremot är han jobbad från marken så det är bara att komma igång med honom! 
 
När de hade åkt så red jag Clarinett, vi skrittade ut i skogen ovanför gården och sedan började vi rida upp den slinga som jag brukar trampa upp i en av sommarhagarna. Tanken är att det ska vara så mycket snö att det blir jobbigt att komma utanför det upptrampade spåret, perfekt för busiga hästar, men ännu fattas det lite snö för det. När vi var klara så kom Linda och vi red ut med Tant och Lilla grå. Vi red samma väg som sist, just nu är det jättemånga timmerbilar som kör så det är lite begränsat vart jag vill rida. Vi klarade oss utan att träffa på någon sån i dag i alla fall. Avslutade med att ta Chokladen, hon fick ett tokryck i linan och bockade massor men lugnade sig så jag kunde rida. Linda ledde mig runt något varv på banan och sedan ner till stallet. Clarinett tyckte nog att tillställningen var för tråkig för hon drog förbi i galopp i sin hage precis bredvid banan, tur Chokladen är cool!
 
Sen städade jag och gjorde pannkakor till middag innan jag åkte i väg för en lektion. Nu i kväll har jag bokfört lite och nu är det dags att sova, Ica i morgon igen!
 
Solen tittade fram när jag red Szum i morse!
 
Samar i hagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0