Nyår!

Så då var det nytt år! Nytt år och nya tag tänker jag!
 
Igår jobbade jag, efter Ica så jobbade jag Pavel lite och sedan blev det god middag med hästfile', potatisgratäng och kantarellsås, sen kladdkaka till efterrätt. Vi var bara hemma och en kompis var hör och åt, jag lyckades hålla mig vaken till tolvslaget och var nöjd med det, som vanligt lugnt med fyrverkerier.
 
Även i dag har jag jobbat, väldigt lugnt där i dag. Innan jobbet så tömkörde jag Pavel, vi jobbade i en av sommarhagarna och gick sedan ut en liten sväng, han hade mycket energi och bus i kroppen i dag.
 
Efter jobbet gjorde jag pizza på gårdagens rester och sedan lastade vi in Clarinett och Chokladen för att åka på löshoppning. De är ju lite yrsliga de två systrarna men det gick ändå bra, förutom en liten incident när vi kom hem igen och Clarinett fastnade i stängslet och rev ner en syor del av tråden... Vi var sammanlagt 6 hästar som löshoppade och det gick bra för alla. För Chokladen handlade det mest om att prova på, hon travade jättefint men var inte så väldigt intresserad av hindren, lite bättre på slutet men vi hoppade bara lågt. Clarinett var taggad och gjorde allt i full speed, hon hann även krypa under banden en gång...
 
Nu är man rätt trött, i morgon väntar mer Ica!
 
Svettig Choklad!

Kommentarer
Postat av: Desir%25E9e%2520Jonsson

Ganska så lika meny, vi åt fantastiskt god hästfilé på nyårsafton och gjorde pizza på resterna nyårsdagen.

God fortsättning på nya året. Hoppas du får vara frisk, och pussa Pavel på mul-hjärtat från matte och husse.

2017-01-03 @ 18:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0