Discolyse!

Ny dag med full aktivitet hemma!
 
Började med att rida Lilla grå på banan, ryggen kändes bra och det gick också bra att rida. Fortsatte sedan med Szum som var lite butter och sur i början men som blev rätt fin innan jag var klar. Red även Samar! Longerade lite först för att stämma av lite och sen satt jag upp. En helt annan känsla i dag än sist jag red, då inget fungerade och vi typ fastnade i ett hörn, i dag styrde vi runt i skritt och gjorde halter och han var avspänd och positiv. Vi provade lite trav men det fattades lite bjudning så den blev vinglig, vi får jobba vidare med det.
 
Sen kom Linda och vi red ut med Tant och Clarinett. I dag utan dikesdykningar eller incidenter, förutom ett oväntat möte med en lastbil. Vi mötte en sandbil precis vid ett skymt krön, som tur var körde han lugnt och stannade direkt när han såg oss, men Tant är väldigt skeptisk till stillastående fordon och tänkte då inte gå förbi honom. Så Linda fick sitta av och leda förbi, nu gick det ju bra men jag är glad att det var en vettig chafför. Vi mötte honom på hemvägen också men då hann vi in på en avfart. Sen avslutade vi med Chokladen, i dag provade vi att ta av linan och rida lite själv. Det gick sådär, Chokladen ville helst gå till Linda...  
 
Sen middag och i väg på en lektion. Det blev en ganska intressant lektion då de hade problem med någon säkring så lyset slocknade om ojämna mellanrum, jag är glad att vi inte hoppade! På kvällen sedan så gjorde jag varma mackor, och såklart somnade jag i soffan!
 
Linda tog några bilder på mig och Chokladen!
 
Min Chokladbäbis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0