Ändrade planer!

Jag tror att det går troll i mina dressyrträningar den här vintern, flera har jag fått avstå pga väder och väglag, och även kvällens blev inställd men då för stt tränaren var utan röst, lite opraktiskt!
 
Men i morse visste inte jag det så jag klev upp tidigt för att kunna tömköra Samar innan jobbet. Det är inte ovanligt att jag jobbar någon häst innan jobbet men det är vanligen på fredagar och söndagar när jag börjar senare, men nu ville jag gärna jobba Samar igen efter gårdagens pass och eftersom jag skulle i väg på kvällen så fick det bli ett tidigt pass. Han fick jobba mycket med traven och med att skjuta på med bakbenen och trava genom kroppen, jobbade även över bommar! Bommar är bra när man vill reglera steglängden, som här när jag vill att han ska ta längre steg.
 
På väg till jobbet fick jag besked att träningen var inställd så efter jobbet blev det lite annat än tänkt. Jag red i stället Szum och Lilla grå, snacka om att det är storleks skillnad på dom! Szum är stor åt alla håll, 174 cm i manken och 165 i täcken medan Lilla grå är liten, 156 cm i manke, smal mellan frambenen och har ponnystorlek på skydd och annat. Det blir en viss kontrast mellan dom! Szum var laddad när jag longerade men när jag började rida var han lite istadig, egentligen är det inte så konstigt för jag tror ju att mycket av istadigheten är spänningar, men det släppte och han blev väldigt fin. Lilla grå var också fin på slutet, tror det börjar släppa lite där med!
 
Nu har jag även hunnit äta middag, kycklingfile och strips, och bokfört lite. Nisse kom precis hem så nu blir det nog att sova, och ladda för i morgon med mer hästar och mer Icajobb!
 
Lilla grå i kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0