Skitväder!

Riktigt skitväder i dag med underkylt regn! Det ska inte regna i februari!
 
Jag har varit på Ica så har sluppit en del, men jag fick åla längs väggen för att ta mig till bilen! Hovis väntade på mig efter jobbet, planen var att köra Clarinett och Lilla grå till Nisse för att sko där, men som ni förstår så var inte det aktuellt! I stället fikade vi, hon slog på Tants och Szums tappskor och så bokade vi in en ny dag... 
 
I stället så jobbade jag Szum i töm på banan, och underlaget var bättre än väntat! För han som är skodd gick galoppjobb bra, för de oskodda bör ett lugnare jobb fungera under förutsättning att det inte blir sämre då. Däremot är det halt på gårdsplanen och vägarna, och snön är hård, så hur det ska gå att rida ut med de oskodda vet jag inte, men det visar sig! Det brukar lösa sig på något vis! Skitväder i alla fall!
 
Lemonaden fick sedan testa först schabrak, som hon ju provat någon gång tidigare, och sedan tömkörningsgjorden. Jag spände inte fast gjorde, den var alldeles för lång, men la upp den några gånger och lade an gjorden runt magen också. Hon tycker mest att allt är spännande och roligt, känns som att hon kan bli rolig att rida in!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0