Mellokväll!

Det går snabbt att komma tillbaka i verkligheten igen! 
 
Igår morse var jag uppe och tömkörde Pavel innan jobbet. Han fick gå ett jobb ute i snön med mycket trav, perfekt för att komma igång igen och göra av med lite energi. Fokus låg på vändningar och övergångar. 
 
Sen efter jobbet och en snabb middag så fick även Szum jobba i töm. För hans del låg fokus på att verkligen få honom på yttertömmen, han blir så fin när han kommer dit men det krävs att han är framme, bjuder och fokuserar på mig för att komma dit. Jag brukar jobba honom på en liten fyrkant i stället för volt för att få honom dit. Sen red jag Samar. Han fick prova på lite enklare sidvärtsjobb i trav! Kändes lovande! Han börjar bli rolig att rida nu, och som vanligt är det då dags att åka hem, men det är ju precis så det ska vara!
 
När jag var klar med hästarna så var det bara att skynda sig till tvn och Melodifestivalen, har inte lyckats se de andra omgångarna (men lyssnade på radion förra veckan, på väg hem från träningen) och denna gången var en jobbarkompis på plats i publiken. Men han såg jag aldrig, tyckte att han kunde tagit ett varv på scenen när han ändå var där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0