Kursförberedelser!

I helgen ska jag på kurs, jätteintressant och det ska bli riktigt roligt, men det är ju lite pyssel och planering när man ska åka bort och har gården full av hästar. Nu tar ju Nisse hand om hästarna men det är ändå lite förberedelser. I veckan har jag försökt rida så mycket som möjligt, och i kväll har jag fortsatt med det och andra förberedelser!
 
Jobbat först, tempot börjar återvända på Ica efter januaris stiltje. Sen kom Nisse först och körde balar, och sen packade jag höpåsar innan jag började med hästarna. Först ut var Pavel, planen var att jobba med svängeln men han var så taggad och "full i fan" att jag ändrade planen. I stället tömkörde jag upp till banan där jag jobbade honom med en massa travarbete så han fick göra av med lite energi. När vi kom tillbaka till boxarna så drog jag svängeln lite bakom mig när vi tömkörde på lite volter men bara litegrann. Nya tag till veckan!
 
Sen red jag Samar, provade lite travbommar men det gick sådär. Tappar för mycket bjudning när jag styr av spåret, vi måste träna mer på att vända i traven först. Annars kommer travbommar vara jättebra jobb för honom. Avslutade med att jobba Clarinett i töm, för hennes del en massa galoppjobb. Fattningar och även galopp över bom!
 
Nu har jag packat och lagat ett par byxor. Klockan ringer tidigt i morgon, måste åka senast 6.20 och då ska hästarna vara fixade, så det är dags att sova för längesen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0